tisdag 15 maj 2012

fortsättning Exkursion 15 Maj

När vi kom till en station fick vi i uppgift att bygga två olika kojor av pinnar och gummiband. En koja skulle vara som en triangel och den andre skulle ha en kvadratisk botten, vi kom fram till att kojan som var som en triangel var mer stabil men att kojan som hade en kvadratisk botten kunde man vika ihoppå ett praktiskt sätt och sedan fälla ut den igen. Smart!

Vi sitter och reflekterar över dagen som varit...vad mycket vi har lärt oss och vilken härlig dag vi fick, tur med vädret hade vi också och vilken fantastisk vacker natur vi har upplevt.
Vår sista uppgift var att göra något konstverk med hjälp av naturens tillgångar. Vi gjorde en
 "Vår-tavla" med blommor som vi lade på en trädstam, Mycket vackert..!
Kolla in denna Ek.Tyckte den var enormt stor och vacker att beskåda,
och kolla in denna Boken...
Efter en dag som denna blir man trött av alla nya intryck man fått, men vad värdefullt det har varit!


Med detta inlägg vill vi passa på att säga att det har vart en lärorik och rolig kurs som vi har haft nu i vår. Exkursionerna, föreläsningarna samt besöket på Balthazar har gett oss mycket ny kunskap som vi kommer att ha nytta av i vårt framtida yrke...

Tack för en lärorik och rolig vår!
/Basgrupp 1


1 kommentar:

  1. Tack för de positiva kommentarerna. Visst blev det en skön dag!! Vi får också säga Tack till er, ni har verkligen haft stor del i att kursen blivit, så som ni skriver. Ni har bidragit till resultatet genom ert visade intresse, engagemang och positiva förhållningssätt. Lycka till med resten av utbildningen och det har varit mycket intressant att få följa era tankar genom den här bloggen.

    SvaraRadera